Læselamper

Opdag det perfekte lys til dine læsestunder med vores store udvalg af læselamper. Uanset om du elsker at fordybe dig i en god bog om aftenen eller har brug for ekstra belysning ved skrivebordet, så har vi den ideelle læselampe til dig. Vores sortiment omfatter læselamper til bord, gulv og væg samt LED-læselamper, der giver klar og behagelig belysning. Find din næste læselampe hos os og skab den perfekte atmosfære til læsning og arbejde.

Varer 401-425 af 449

Stigende orden
  1. Kaiser Idell Bordlampe 6556-T Hvid
    Normalpris 4.899,00 kr. Special pris 3.528,00 kr.
  2. Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Mørkegrøn
    Normalpris 6.099,00 kr. Special pris 3.909,00 kr.
  3. Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Rød
    Normalpris 6.099,00 kr. Special pris 3.909,00 kr.
  4. Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Matsort
    Normalpris 6.099,00 kr. Special pris 4.090,00 kr.
  5. Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Sort
    Normalpris 6.099,00 kr. Special pris 4.392,00 kr.
  6. Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Hvid
    Normalpris 6.099,00 kr. Special pris 4.392,00 kr.
  7. AQ01 Bordlampe Blå
    Normalpris 2.999,00 kr. Special pris 2.160,00 kr.
  8. AQ01 Bordlampe Sort
    Normalpris 2.999,00 kr. Special pris 2.160,00 kr.
  9. Kaiser Idell Bordlampe 6556-T Grå/Messing
    Normalpris 4.899,00 kr. Special pris 3.528,00 kr.
  10. Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Grå/Messing
    Normalpris 6.099,00 kr. Special pris 4.392,00 kr.
  11. Grant Bordlampe Messing
    Normalpris 599,00 kr. Special pris 460,00 kr.
  12. Grant Bordlampe Sort
    599,00 kr.
  13. Artemide Sisifo Bordlampe
    7.069,00 kr.
  14. Talak Professional Bordlampe
    Normalpris 5.055,00 kr. Special pris 3.599,00 kr.
Side
pr. side
Louis Poulsen AJ læselamper med retningsbestemt lysLouis Poulsen AJ læselamper med retningsbestemt lys

Find den perfekte læselampe

En god læselampe kan gøre en stor forskel i din læseoplevelse. Vi har et imponerende udvalg af læselamper, der passer til enhver smag og behov. Uanset om du foretrækker en læselampe til bord, en læselampe gulvmodel eller en læselampe væghængt, har vi det perfekte lys til dig.

Vores sortiment inkluderer også LED-læselamper, der ikke kun er energieffektive, men også giver en klar og behagelig belysning, der reducerer øjenbelastning under læsning. En LED-læselampe er ideel til dem, der læser i længere perioder og ønsker at beskytte deres øjne mod træthed.

En læselampe til bord er perfekt til at placere ved siden af din lænestol eller seng, så du altid har godt lys, når du dykker ned i en god bog eller arbejder ved skrivebordet. Vores læselampe gulvmodeller tilføjer ikke kun lys, men også et stilfuldt element til ethvert rum. Og hvis du har brug for ekstra plads på dit bord, kan en væghængt læselampe være løsningen.

En god læselampe er ikke kun funktionel, den kan også være en smuk tilføjelse til din indretning. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af designs, der passer til enhver stil - fra moderne og minimalistisk til klassisk og elegant.

Uanset om du læser for fornøjelse eller arbejder, er en læselampe en uundværlig genstand i ethvert hjem.

Populære og funktionelle læselamper

NJP læselamper fra Louis Poulsen

NJP læselamper fra Louis Poulsen er kendt for deres enestående design og fremragende funktionalitet og findes både som væglampe, bordlampe og gulvlampe, hvor du kan vælge mellem flere farver og modeller. Disse læselamper er skabt med fokus på at levere den perfekte ekstra belysning til læsning og arbejde, samtidig med at de tilføjer et stilfuldt element til enhver indretning.

Med deres slanke og minimalistiske design passer NJP læselamper perfekt ind i moderne hjem eller kontormiljøer. De er designet til at være fleksible og justerbare, hvilket gør det muligt at indstille lyset i den ønskede retning for optimal læsekomfort. Dette gør dem ideelle til både private læsehjørner og professionelle arbejdsstationer.

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved NJP læselamper er deres innovative ledningssystem, der giver mulighed for nem og problemfri justering af både højde og vinkel. Dette gør det muligt for brugeren at tilpasse lyset præcist efter deres behov og præferencer.

Desuden er NJP læselamper udstyret med avanceret LED-teknologi, der sikrer en jævn og behagelig lysstrøm, samtidig med at de er energieffektive og har en lang levetid. Dette gør dem ikke kun miljøvenlige, men også økonomisk fordelagtige på lang sigt.

Uanset om du læser en spændende roman, arbejder på din computer eller udfører andre opgaver, vil en NJP læselampe fra Louis Poulsen skabe det perfekte lysmiljø for dig. Med deres kombination af elegant design og praktisk funktionalitet er disse læselamper et ideelt valg for enhver, der værdsætter både stilfuldt design og ydeevne.

Louis Poulsen NJP læselamper med justerbart design og innovativt LED-lysLouis Poulsen NJP læselamper med justerbart design og innovativt LED-lys
Occhio Gioia gulvlamper giver det bedste læselys og har mange smarte funktionerOcchio Gioia gulvlamper giver det bedste læselys og har mange smarte funktioner

Goia læselamper fra Occhio

Gioia læselamper fra Occhio er en fejring af elegant design og avanceret belysningsteknologi. Disse læselamper er skabt med det formål at skabe den perfekte læseoplevelse kombineret med et smukt æstetisk udtryk og et behageligt lys.

Med deres slanke og stilfulde udseende tilføjer Gioia læselamper en touch af elegance til ethvert rum. Lampernes moderne design gør dem til et imponerende indslag i både private hjem og professionelle kontorer.

En af de bemærkelsesværdige træk ved Gioia læselamper er deres avancerede teknologi, der giver mulighed for præcis justering af lysstyrke og farvetemperatur. Dette betyder, at du kan skræddersy belysningen præcis efter dine behov og præferencer, uanset om du foretrækker et varmt og hyggeligt lys til afslapning eller et mere køligt og fokuseret lys til læsning eller arbejde, så giver den integrerede lysdæmper dig muligheden for at sætte stemningen til anledning .

Desuden er Gioia gulvlamper udstyret med den nyeste LED-teknologi, der ikke kun sikrer en jævn og behagelig lysstrøm, men også er energieffektive og har en lang levetid. Dette gør dem til et miljøvenligt valg, der også kan spare dig for penge på lang sigt. Med det justerbare lys kan du både skabe en hyggelig belysning og en behagelig stemning, samt skabe et godt og fokuseret arbejdslys og læselys.

Uanset om du sidder i læsehjørnet i stuen og læser din yndlingsbog, arbejder ved skrivebordet eller bare slapper af derhjemme, vil en Gioia gulvlampe fra Occhio skabe det perfekte lysmiljø for dig. Med deres kombination af elegant design, avanceret teknologi og brugervenlige funktioner er disse læselamper en fornøjelse at bruge og en smuk tilføjelse til enhver indretning.

Ønsker du en lampe er den højeste kvalitet, så er lamper fra Occhio en af de bedste og mest innovative belysningsløsninger, der findes på markedet.


Archi læselamper fra Nordic Living

Archi læselamper fra Nordic Living er skabt med fokus på enkelhed, funktionalitet og skandinavisk designæstetik. Disse læselamper er designet til at integrere sig smukt i ethvert moderne hjem og tilføje et strejf af nordisk elegance til rummet.

Med deres rene linjer og minimalistiske udseende passer Archi læselamper perfekt til både moderne og mere traditionelle indretningsstile. Deres enkle design gør dem alsidige og velegnede til brug i både stuer, soveværelser, kontorer og læsehjørner.

En af de bemærkelsesværdige træk ved Archi læselamper er en fleksibel arm og skærm, der gør det muligt at skabe et retningsbestemt lys og et godt læselys. Dette giver brugerne mulighed for at skabe den perfekte læsebelysning, uanset om de læser en bog, arbejder ved skrivebordet eller udfører andre opgaver.

Desuden er Archi læselamper fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer deres holdbarhed og langvarige ydeevne.

Uanset om du er på udkig efter en læselampe til din lænestol, en sengelampe eller en skrivebordslampe, vil en Archi læselampe fra Nordic Living opfylde dine behov og forventninger. I Archi-serien fra Nordic Living finder du både væglamper og bordlamper, der er særdeles velegnet som læsebelysning. Med deres skandinaviske design, funktionalitet og kvalitetshåndværk er disse læselamper et ideelt valg for enhver, der søger en elegant og pålidelig belysningsløsning.

Archi arkitektlamper fra Nordic Living er perfekte læselamper med justerbart designArchi arkitektlamper fra Nordic Living er perfekte læselamper med justerbart design
Louis Poulsen Aj gulvlamperne giver et godt læselys med deres justerbare skærmLouis Poulsen Aj gulvlamperne giver et godt læselys med deres justerbare skærm
Artemide Demetra væglamper har et justerbart design og et godt lys til læsningArtemide Demetra væglamper har et justerbart design og et godt lys til læsning
Arigato læselamperne fra Grupa Products har et æstetisk og justerbart designArigato læselamperne fra Grupa Products har et æstetisk og justerbart design

Hvilke typer læselamper findes der?

Der findes flere forskellige typer læselamper, som hver især har deres egne fordele og egenskaber. Her er nogle af de mest almindelige typer:

  • Læselampe til bord: Disse bordlamper er designet til at stå på et bord eller en hylde ved siden af læseområdet. De er typisk kompakte og fleksible, hvilket gør dem nemme at placere og justere for at opnå den ønskede lysretning. Du kan både bruge en bordlampe som en sengelampe eller en skrivebordslampe.
  • Læselampe til gulv: Gulvlamper er ideelle til læsning i større områder eller til dem, der foretrækker at læse i en mere afslappet position, såsom i en lænestol eller ved siden af en sofa i din stue. De tilbyder også et dekorativt element til rummet. En gulvlampe til læsning har ofte en justerbar arm eller hals, der giver mulighed for at dirigere lyset præcist, hvor det er nødvendigt. De er velegnede til læsning ved skrivebordet eller i lænestolen.
  • Læselampe til væg: Disse væglamper monteres direkte på væggen og er perfekte til at frigøre bordplads eller til at give belysning i områder med begrænset plads. En væglampe til læsning kan justeres og svinges for at opnå den optimale læsebelysning. Væglamper der er velegnet til læsebelysning kan benyttes i både soveværelset, kontoret eller stuen, men det er kun fantasien, der sætter grænser for læselampens placering.
  • LED-læselamper: LED-lamper er populære på grund af deres energieffektivitet og lange levetid. De giver også et klart og direkte lys, der er ideelt til læsning og reducerer øjenbelastning.

Der er mange forskellige designs af læselamper, så du nemt finder noget, der opfylder dine behov og passer til din personlige stil. Uanset hvilken type læselampe du vælger, er det vigtigt at finde en, der passer til dine behov og præferencer, samt at sikre, at den giver tilstrækkelig og behagelig belysning til læsning. Det kan f.eks. være en læselampe til et hyggeligt læsehjørne eller til dit arbejdskontor, men det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du ønsker at benytte læselampen.



Viser butikker tættest på